2017 Vizyona Girecek Popüler Filmler

0

saw-8-bannerMerhaba arkadaşlar, sevgili film takipçilerimiz için çok güzel efsanelerden oluşan filmleri bir bir aktarmaay devam ediyoruz. Bugünde yine 3 filmden bahsedeceğiz sizlere. Öncelikle 2017 de girecek filmlerden birisi thor 3 izlemeniz için sitemizde yerini alacak. Efsane filmimizin ilk 2 filmi çok iyi tutunca devamıda geliyor ve gerçekten bu filmde diğerlerini aratmayacak türden olacak. filmde thor diğer evrenlerden birinde hapsolmuş olacak bakalım kurtulabilecekmi.

Bir diğer efsanelerden biris olan testere 8 izlemeniz için serinin belkide son olacak filmi karşınızda. Böyle desekte bence 9 ve 10 da gelecektir. Hızlı ve öfkeli filmi içinde benzer bir durum olmuştu 8. film bu ay yayına gelecek ve bitişi tamamen 9 ve 10. filmleri çağrıştırdığını söylemişlerdi. Bu filmlerde onun gibi olacak kesinlikle devam serisi gelir çünkü okadar para kazanıyo adamlar neden çekemsinler, güzel bi senaryo koydunmu fişek.

Diğer filmimizde maymunlar cehennemi 3 izlemeniz için serinin üçüncü filmide bu yıl gösterime giriyor. Serinin ilk 2 filmi ciddi hasılat elde etmişti bu filminde diğer iki filmi aratmayacağı belli gibi duruyor. Bu filmleri ve daha nicelerini sitemizde vizyondan hemen sonra ilk olarak sinema çekimi, ardından belirli bir zaman geçtikten sonra en güncel kaliteli görüntüleriyle sorunsuz izleyebileceksinizç.


Bunlarda ilginizi çekebilir
Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.